Ruilen en retourneren

Verzendbeleid

OHYES doet elke dag haar uiterste best je bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Wanneer je op werkdagen bestelt voor 16.00 uur, zorgen wij ervoor dat je bestelling dezelfde dag nog wordt verzonden. Doorgaans heb je je pakket dan de volgende dag nog in huis! 

De verzendkosten zijn bij een aankoopbedrag vanaf €25,- gratis! Daaronder betaal je in Nederland €5,95 aan verzendkosten en in Belgie en Duitsland €7,30 verzendkosten. 

Ruilen en retourneren

Door een goede en uitgebreide omschrijving te geven van een product, proberen wij een zo goed mogelijk beeld te geven van het product. Toch kan het voorkomen dat je het product wilt retourneren. De mogelijkheid van gratis retourzending geldt gedurende 30 dagen. Indien er meer dan 30 dagen zijn verlopen sinds je aankoop kunnen we je geen ruil of terugbetaling bieden. U kunt een retour aanvragen door te mailen naar contact@ohyes.nl

 

Voorwaarden:

  • Ruilen of retourneren kan alleen binnen 30 dagen na leverdatum.
  • Belangrijk: Wegens strenge hygiene maatregelen mogen producten alleen retour als ze in ongeopende staat zijn en dus ook niet gebruikt zijn. Producten die in andere staat terugkomen, worden niet teruggenomen.
  • Bij het verbreken van de plastic seal of de verzegeling vervalt het recht van retour. 
  • Twijfel je of je een product retour kan sturen, neemt u dan contact met ons op. 
  • In enkele gevallen zijn producten van tevoren door ons opengemaakt, bijvoorbeeld om de werking van een batterij te controleren. Wij hebben deze verpakking daarna met een sticker verzegeld. Indien deze verzegeling is gebroken, kan het product niet meer geretourneerd worden.
  • Indien wij een retourzending correct hebben ontvangen, dat wil zeggen dat ook de voorwaarden van de retourzending zijn nageleefd, ontvangt u de betaling inclusief eventuele verzendkosten binnen 14 dagen op het bij ons bekende rekeningnummer. Wij betalen niet – ook niet op verzoek – uit op een ander rekeningnummer, dan waarmee de betaling geschiedde.
  • De eventuele onterechte retourkosten zijn voor rekening van de consument. 

Artikelen van drogisterijniveau, waaronder condooms en glijmiddelen, kunnen omwille van hygiëne en veiligheid NOOIT geretourneerd worden. Houd daar alstublieft rekening mee voordat u een bestelling plaatst.

Mochten deze voorwaarden vragen oproepen, schroom dan niet om een e-mail te sturen naar contact@ohyes.nl

 

Ons retouradres is:

OHYES
t.a.v. retouren
Frankenhuis 106
7481MB  Haaksbergen
Nederland

 

Product defect?
Wanneer en product met garantie defect raakt binnen de garantietermijn, neemt u dan contact op via contact@ohyes.nl. We zullen dan bekijken of reparatie, vervanging of restitutie de beste oplossing biedt in jouw geval.